EEN IT EXPERT NODIG VOOR JE ZAAK OF WEBSITE?

Over Jurgen

Ik ben Jurgen De Vlieger, eigenaar van Bleep-IT. Ik geef IT ondersteuning aan KMO’s en particulieren, maar doe ook webdesign.

Al in mijn prille jeugd was ik bezeten door alles wat met computers te maken had. Als je dan van je hobby en passie je beroep kan maken, is al één van je levensdoelen bereikt vind ik. 

ikke resized

IT … al (bijna) gans mijn leven!

problem solution

Als klant kan u genieten van mijn jarenlange ervaring

De aanpak van problemen op vlak van informatica zijn me zeker niet vreemd.

Al sinds mijn puberteit was ik geobsedeerd door informatica. Ondertussen heb ik professioneel al meer dan 20 jaar ervaring als systeembeheerder bij Defensie en meer dan 5 jaar als webdesigner met mijn eigen zaak in bijberoep.

Mijn klanten genieten van deze jarenlange ervaring, je geniet dus van het advies van een expert. Dat kost jou als klant dus geen eurocent meer. Integendeel, soms kan ik hard- en/of software adviseren die het totaalplaatje zelfs goedkoper maken.

Jouw informaticaproblemen zijn uitdagingen voor mij, je kan op me rekenen om ze op te lossen.

“Informaticaproblemen zijn uitdagingen voor mij, ik zorg voor oplossingen van uw informaticaproblemen”

Nog wat meer info

Ik ben Jurgen De Vlieger, geboren in Dendermonde in 1968, ik woon in Lotenhulle en ben gehuwd met Sonja Laethem

Na een deel van mijn humaniora in het Koninklijk Atheneum in Dendermonde gedaan te hebben, ging ik in september 1985 naar Defensie. Na 2,5 jaar in Zedelgem werd ik onderofficier gevolgd door mijn specialisatie (transmissies) in de Transmissieschool in Peutie (Vilvoorde). Na mijn schooltijd bij Defensie werd ik gekazerneerd in Verviers bij de 1ste Divisie.  Toen begon Defensie aan een periode van herstructureringen en werd de 1ste Divisie opgedoekt in 1990.

Ik kon gebruik maken van de gelegenheid om een beetje dichter bij huis te komen en verhuisde opnieuw naar Peutie, ditmaal naar het 5de Bataljon der Transmissietroepen. Sinds 1992 nam ik er deel aan verscheidene opdrachten in Ex-Joegoslavië. In 1999 kreeg ik de kans om te verhuizen naar de Defensiestaf in Evere, daar kreeg ik de kans om verscheidene cursussen te volgen en van mijn hobby mijn job te maken. Sindsdien ben ik systeembeheerder bij Defensie.

Door mijn opgedane ervaringen werd mij ook privé wel eens één en ander gevraagd op informaticavlak. Aangezien ik niet officieel geregistreerd was als zelfstandige (in bijberoep) kon dit niet officieel, vandaar de start in 2016 van Bleep-IT. Klantentevredenheid staat bovenaan mijn lijst. Naast consultancy en ondersteuning doe ik ook webdesign. 

 

“- Jurgen De Vlieger”
arrow down
Aangeboden diensten
Hieronder een korte opsomming van de diensten die ik aanbied. Klik even door voor meer info.
01
support

Ondersteuning

Voor hard- en software

02
onderhoud

Onderhoud

En optimalisatie van websites

03
webdesign2

Websites

Een website voor je zaak

Wat bied ik aan

Wat de ondersteuning betreft, kan ik support geven op Windows Server en Windows 10 werkstations, configuratie van firewalls, switches, WiFi, Voice over IP apparatuur, en andere randapparatuur (zoals printers, scanners, …).

Wat websites betreft kies ik voor WordPress samen met het Divi thema. Ik sta voor mooie websites, met een goede beveiliging die snel laden en die voor u werken. Ik maak sites met statische inhoud, of webshops, sites met cursussen of sites die donaties ontvangen.

Tevreden klanten

Zij aan Zij zwart
hospice licht pad
clay obscuur
Scarpro
arrow right

We gaan ervoor!

Maak een afspraak, en ontdek wat ik voor u kan doen